Flyttfint Liggande ny font

Om flyttfint

Flyttfint hjälper dig att ställa i ordning din bostad så att den blir så tilltalande som möjligt för så många som möjligt.
Med våra tjänster slipper du tänka på den bostad du ska lämna, och kan istället fokusera på ditt nya boende och allt annat som är kul i livet. 

Att förbereda för fotografering och visning är något annat än att inreda för att bo, trivas och fungera i sitt hem.
När du förbereder försäljning bjuder du in spekulanterna till deras blivande hem. Syftet med att förbereda försäljningen är att intressenten ska kunna se, känna och tänka in sina önskemål och krav på det som ska bli dennes hem.

Konsultation omfattar bakgrundsinformation, där jag får en uppfattning om bland annat tilltänkt målgrupp, och ett hembesök där jag går igenom bostaden rum för rum för att kunna ge dig en realistisk förslagslista.
Min grundinställning är att i mesta möjliga mån bygga vidare på det som finns i bostaden. Målet är att lyfta fram fördelarna
- En bra planlösning, ett påkostat kök, vacker utsikt, balkong med plats för matbord - och att låta möbler, belysning och detaljer förstärka intrycket.

I en undersökning bland mäklare (Mäklarforum 2008-01-24) uppskattade 28 % av de tillfrågade att homestyling kan höja priset med 10-15 % eller mer, en tredjedel menade att effekten på priset är 5-10 %. Endast en mindre andel av deltagarna ansåg att styling har obetydlig påverkan på slutpriset.

Jag som driver och arbetar med Flyttfints tjänster

Frida Nilsson.
Frida Nilsson.

En tanke kring att utveckla tjänsterna kring bostadsförsäljning växte sig stark och gick inte att bli av med.
Med hela livet i sälj har jag nu kombinerat mitt stora och djupgående intresse för hus och hem, med mina kunskaper kring att optimera en produkt inför fösäljning.
När jag har fått din bostad att visa upp sig från sin bästa sida, och det resulterar i mer pengar till din ficka, har jag uppnått det jag strävar efter.

 

 

Vi har vår bas i Örkelljunga men verkar på en radie om ca 7 mil. (Milersättning för uppdrag utanför Örkelljunga kommun tillkommer).

Affärsidé

Din helheltslösning för en stressfri, lättare, snabbare och mer lönsam bostadsförsäljning.

Vision

Att upplevelsen kring bostadsförsäljningen ska bli positiv för både dig och din plånbok.

Värdegrund

Nogrannhet och snabbhet.
Kvalité.
Ärlighet mot kunder och medarbetare.
Kreativt tänkande.

Samarbetspartners