Flyttfint Liggande ny font

Städning

Det viktigaste vid fotografering och visning är att bostaden är ren. En städning i samband med Homestyling och slutfinish görs alltid så nära fotografering och visning som möjligt. 
Arbetskostnad 200kr /person och timme inklusive moms, efter RUT-avdraget.
Om detta kan du läsa mer på Skatteverkets hemsida.
Materialkostnad 3kr /person och timme inklusive moms, om inget annat anges.

 

Flyttstädning

Har du någon gång gjort en flyttstädning vet du säkert att det krävs rejäla tag och att precis hela bostaden måste bli ren. Från kylskåpsfack till avlopp och taklister. Kanske har du bättre saker för dig och gärna köper tjänsten från Flyttfint. Med eller utan ovanstående tjänster. Kanske ska du bara lämna en hyresrätt och vill få hjälp. Vi ordnar det!
Priset nedan gäller för en normalsmutsig bostad. Om osäkerhet råder gör vi gärna en besiktning före. 
Arbetskostnad 35kr /m2 inklusive moms, efter RUT-avdraget.
Materialkostnad 0,50kr /m2 inklusive moms.

Om detta kan du läsa mer på Skatteverkets hemsida.​

 

Uppdatera bostaden inför flera visningar

Genom att låta flyttfint ställa i ordning din bostad ökar du möjligheten att få din bostad såld fortare och till ett högre pris. Om försäljningen ändå skulle dra ut på tiden och flera visningar är nödvändiga hjälper Flyttfint dig med att städa bostaden, rensa ogräset, klippa gräset och få färska blommor på bordet. Allt sker med löpande fakturering och timpeng debiteras. 
 

Byggstädning

Ska du flytta till en nybygd bostad?
Stort grattis! Det är en häftig känsla att få kliva in i något helt nytt och självklart även rent. Kontakta oss för priser eller be ditt byggbolag ta kontakt. 
frida@flyttfint.se
070-26 92 064